Het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) maakt transparant welke paramedici voldoen aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep en geeft u hiermee de mogelijkheid om te controleren of uw paramedicus bevoegd is en zijn deskundigheid op peil houdt.

Raadpleeg het register daarom vooraf aan een behandeling door een paramedicus. Alleen paramedici die aantoonbaar hebben voldaan aan de opleidingseisen en de door de beroepsgroep gestelde kwaliteitseisen staan vermeld in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Indien een paramedicus zich heeft geregistreerd, dan is deze in bezit van een uniek KP-registratienummer. U kunt de paramedicus naar dit nummer vragen. Met het KP-registratienummer raadpleegt u het Kwaliteitsregister Paramedici. U kunt ook zoeken op naam of de naam van de praktijk/organisatie waar de paramedicus werkzaam is.

Zoek hier of uw paramedicus in het Kwaliteitsregister Paramedici staat.

Is de paramedicus niet vindbaar in het Kwaliteitsregister Paramedici of heeft deze geen KP-registratienummer, dan is het niet duidelijk of deze persoon wel zijn kennis en kunde bijhoudt door bijvoorbeeld het volgen van scholingen. U kiest dan misschien liever voor een paramedicus die wel kwaliteitsgeregistreerd is.

Let op: Een KP-registratienummer betekent niet de paramedicus standaard opgenomen is in het Kwaliteitsregister Paramedici. Het kan namelijk zijn dat de registratie is verlopen en de paramedicus niet meer heeft aangetoond te kunnen voldoen aan de kwaliteitseisen. Raadpleeg het register dus ook als de paramedicus een registratienummer doorgeeft.


Onze podotherapeuten zijn kwaliteitsgeregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici.

Sandra van Gisbergen
Registratienummer: 09906255596

Suzanne van Opstal
Registratienummer: 39913882196